X

Elkészült a Menüteszek Androidos alkalmazásunk!

Mobil alkalmazásaink hamarosan elkészülnek és elérhetőek lesznek!

Napi menü

Megnézem

Heti menü

Megnézem

Bon Appetit Győr

Bon Appetit Győr

9026 Győr, Hédervári út 24.

Telefon: +3696313373

Hétfő-Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: 11:00 - 24:00

Étterem leírása

Éttermünk tulajdonosainak családi vállalkozásai hosszú évek óta vendéglátással foglalkoznak, a szakmai tapasztalat a biztosíték arra, hogy minőségi, ízletes ételek kerülnek az asztalra. Üzletpolitikánk az, hogy mindenki lakjon jól nálunk, élvezze ételeink csodálatos ízeit és messzire vigye jó hírünket!

A standard éttermi mennyiségnél körülbelül 50%-kal nagyobb adagokat kínálunk, a magyar gasztronómia legjavát és az aktuális trendeket összeválogatva!

Éttermünk kínálatában levesek, szárnyas és sertéshúsok, csülök, tészta és vegetáriánus ételek, valamint finomabbnál-finomabb desszertek találhatók.

A BON APPETIT GYŐR Révfalu városrész központjában, a Hédervári úton, az Egyetemnél található, a volt Hullám étterem helyén. A régi étterembelsőt teljesen elbontottuk, nyoma sem maradt. Helyette egy teljesen új étterem (új bútorzat, átalakított belső tér, új klímarendszer, új világítástechnika) várjuk kedves Vendégeinket.

Éttermi (A la carte) kínálatunkat helyben és kiszállítással is fogyaszthatják. Ugyanakkor egyedülálló módon, MINDEN NAP kínálunk kedvező áru menüket is, melyek helyben fogyaszthatók, elvihetők, vagy akár kiszállítás is kérhető.

200 fős éttermünkben rendezvényeket is vállalunk: eljegyzéseket, esküvőket, ballagásokat, baráti összejöveteleket, családi eseményeket és céges partikat.

Legyen mindig naprakész! Újdonságainkról, aktuális akcióinkról automatikusan tudomást szerezhet, ha lájkolja facebook oldalunkat:

www.facebook.com/BonAppetitGyor

Térkép

0.0097