X

Elkészült a Menüteszek Androidos alkalmazásunk!

Mobil alkalmazásaink hamarosan elkészülnek és elérhetőek lesznek!

Napi menü

Megnézem

Heti menü

Megnézem

Bahnhof Lapos Tanszék

9026 Győr, Arany Part I. (szabad strand)

Telefon: +3696524297

Hétfő: 9:00 - 2:00
Kedd - Szombat: 9:00 - 5:00
Vasárnap: 9:00 - 2:00

Étterem leírása

Az étterem:

A nap bármely szakában vár a Bahnhof konyhája téged, legyen szó reggeliről vagy vacsoráról! Az étlap választékán kívül, ebédidőben menü ajánlatunk is van a számodra! Mindezek mellett 30 féle pizzával, óriás palacsintákkal, retro hamburgerekkel, frissen sültekkel várunk, ha úgy döntesz, hogy nálunk csillapítod az éhségedet!

Rólunk:

A Bahnhof, Győr városának egyik legszebb, zöldövezeti részén, úgymond a második vágányon került kialakításra. Azért második, mert szakítva eddigi koncepciónkkal, kivételesen nem a győri pályaudvar mellett, hanem a Széchenyi Egyetem árnyékában, csodaszép Duna parti környezetben várjuk vendégeinket. A hét minden napján várjuk a kikapcsolódni vágyókat, étellel, itallal, csocsóval, darts-szal, sportközvetítésekkel és heti négy napon fergeteges hangulatú bulikkal, három tánctérrel!

Beach:

Minden év május 1-jétől várja szabadstrandunk a kikapcsolódni vágyókat és a napimádókat, a város szívében!

Homokos partú strandunkon nyugágyak biztosítják a kényelmes pihenést, napozást. A felfrissülést a Duna víze mellett, a 12 órától nyitva tartó koktélbárunk szolgáltatja, ahol a frissítő italok mellett, ételkülönlegességekkel és házi készítésú fagylalttal várjuk kedves vendégeinket!

Akik a mozgásban lelik örömüket, szeretik az aktív pihenést, kipróbálhatják labdaérzéküket is! Rendelkezünk strandröplabda, strandfoci és lábtenisz pályákkal egyaránt!

Szerdán és pénteken a koktélbár éjjel is nyitva tart, kiszolgálva a szabadtéri táncterünket igénybevevő, szórakozni vágyókat, akiknek Dj szolgáltatja az aktuális zenei aláfestést!

Térkép

0.0087